Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 800 méter putri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer 800 méter putri dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 26–27 Pébruari.

Nu meunang[édit | édit sumber]

Emas Pérak Perunggu
Stephanie Graf
Bandéra Austria Austria
Natalya Tsyganova
Bandéra Rusia Rusia
Sandra Stals
Bandéra Bélgia Bélgia

Hasil[édit | édit sumber]

Heat[édit | édit sumber]

2 kahiji ti saban heat (Q) asup langsung ka final.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 3 Stephanie Graf Bandéra Austria Austria 2:00.90 Q
2 1 Natalya Tsyganova Bandéra Rusia Rusia 2:01.58 Q
3 3 Jolanda Čeplak Bandéra Slovénia Slovénia 2:02.12 Q, RA
4 1 Yvonne Teichmann Bandéra Jérman Jérman 2:02.23 Q
5 2 Sandra Stals Bandéra Bélgia Bélgia 2:03.33 Q
6 2 Stella Jongmans Bandéra Walanda Walanda 2:03.58 Q
7 1 Irina Krakoviak Bandéra Lituania Lithuania 2:03.77 SB
8 2 Alina Ripanu Romania Romania 2:03.78 SB
9 3 Anca Safta Romania Romania 2:04.36
10 3 Virginie Fouquet Bandéra Perancis Perancis 2:04.37 SB
11 1 Heidi Jensen Bandéra Dénmark Dénmark 2:04.54
12 1 Elisabeth Grouselle Bandéra Perancis Perancis 2:04.97
13 1 Patrizia Spuri Italia Italia 2:05.17 PB
14 2 Aleksandra Dereń Bandéra Polandia Polandia 2:05.45
15 2 Laetitia Valdonado Bandéra Perancis Perancis 2:05.47
16 2 Linda Kisabaka Bandéra Jérman Jérman 2:06.10
17 3 Simone Beutelspacher Bandéra Jérman Jérman 2:09.42

Final[édit | édit sumber]

Réngking Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 Stephanie Graf Bandéra Austria Austria 1:59.70
2 Natalya Tsyganova Bandéra Rusia Rusia 2:00.17
3 Sandra Stals Bandéra Bélgia Bélgia 2:01.34
4 Jolanda Čeplak Bandéra Slovénia Slovénia 2:02.10 RA
5 Yvonne Teichmann Bandéra Jérman Jérman 2:02.26
6 Stella Jongmans Bandéra Walanda Walanda 2:03.11

Réferénsi[édit | édit sumber]