Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 400 méter putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer 400 méter putra dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 25–27 Pébruari.

Nu meunang[édit | édit sumber]

Emas Pérak Perunggu
Iliya Dzhivondov
Bandéra Bulgaria Bulgaria
David Canal
Bandéra Spanyol Spanyol
Marc Raquil
Bandéra Perancis Perancis

Hasil[édit | édit sumber]

Heat[édit | édit sumber]

2 kahiji ti saban heat (Q) jeung 2 salajengna anu panggancangna (q) asup ka semifinal.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 2 David Canal Bandéra Spanyol Spanyol 46.80 Q
2 2 Boris Gorban Bandéra Rusia Rusia 47.06 Q
3 5 Iliya Dzhivondov Bandéra Bulgaria Bulgaria 47.12 Q
4 3 Lars Figura Bandéra Jérman Jérman 47.16 Q
5 1 Marc Raquil Bandéra Perancis Perancis 47.18 Q
6 2 Jimisola Laursen Bandéra Swédia Swédia 47.21 q
7 3 Alain Rohr Bandéra Suis Suis 47.26 Q
8 1 Andrey Semyonov Bandéra Rusia Rusia 47.32 Q
9 2 Anastasios Goussis Citakan:Country data Greece Yunani 47.35 q
9 5 Daniel Caines Britania Raya Britania Raya 47.35 Q
11 5 Ingo Schultz Bandéra Jérman Jérman 47.43
12 4 Stefan Holz Bandéra Jérman Jérman 47.50 Q
13 1 Laurent Clerc Bandéra Suis Suis 47.53
14 5 Bruno Wavelet Bandéra Perancis Perancis 47.54
15 3 Periklis Iakovakis Citakan:Country data Greece Yunani 47.61
16 4 Philippe Bouche Bandéra Perancis Perancis 47.67 Q
17 1 Cedric van Branteghem Bandéra Bélgia Bélgia 47.78
18 2 Marcel Lopuchovský Bandéra Slovakia Slovakia 47.82
19 1 Ercan Sunu Bandéra Turki Turki 47.96 RA
20 5 Eduardo Rodríguez Bandéra Spanyol Spanyol 48.08
21 1 Juan Vicente Trull Bandéra Spanyol Spanyol 48.15
22 4 Andreas Rechbauer Bandéra Austria Austria 48.17
23 4 Magnus Aare Bandéra Swédia Swédia 48.33
24 3 Kjell Provost Bandéra Bélgia Bélgia 48.47
25 4 Julien Hagen Bandéra Walanda Walanda 48.57
3 Ruslan Mashchenko Bandéra Rusia Rusia DNF

Semifinal[édit | édit sumber]

3 kahiji ti saban semifinal asup langsung (Q) ka final.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 2 Lars Figura Bandéra Jérman Jérman 47.20 Q
2 1 David Canal Bandéra Spanyol Spanyol 47.22 Q
3 2 Iliya Dzhivondov Bandéra Bulgaria Bulgaria 47.23 Q
4 1 Marc Raquil Bandéra Perancis Perancis 47.41 Q
5 2 Alain Rohr Bandéra Suis Suis 47.43 Q
6 2 Boris Gorban Bandéra Rusia Rusia 47.56
7 2 Philippe Bouche Bandéra Perancis Perancis 47.72
8 1 Daniel Caines Britania Raya Britania Raya 48.05 Q
9 2 Jimisola Laursen Bandéra Swédia Swédia 48.84
1 Stefan Holz Bandéra Jérman Jérman DNF
1 Anastasios Goussis Citakan:Country data Greece Yunani DNF
1 Andrey Semyonov Bandéra Rusia Rusia DQ

Final[édit | édit sumber]

Réngking Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 Iliya Dzhivondov Bandéra Bulgaria Bulgaria 46.63
2 David Canal Bandéra Spanyol Spanyol 46.85
3 Marc Raquil Bandéra Perancis Perancis 47.28
4 Lars Figura Bandéra Jérman Jérman 47.53
5 Alain Rohr Bandéra Suis Suis 47.98
6 Daniel Caines Britania Raya Britania Raya 48.36

Réferénsi[édit | édit sumber]