Gambar:Flag map of Indonesia.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 1.259 × 461 piksel, ukuranana 323 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
Bahasa Indonesia: Peta bercorak bendera Indonesia
English: Flag map of Indonesia
Titimangsa (UTC)
Sumber
Pangarang
Unknown logo-V.svg
This vector image was created with ??.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Uploaded with derivativeFX

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari16 Oktober 2017 20.26'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 16 Oktober 2017 20.261.259 × 461 (323 KB)BadpucciniThe new changed for national color that is specified at law (UU 24 Tahun 2009)
19 Méi 2017 14.53'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Méi 2017 14.531.259 × 461 (323 KB)Stasyan117better map
24 Pébruari 2011 22.29'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Pébruari 2011 22.291.259 × 464 (179 KB)Fry1989{{Information |Description=Flag map of Indonesia |Source=*File:Indonesia_provinces_blank_map.svg *File:Flag_of_Indonesia.svg |Date=2011-02-24 22:22 (UTC) |Author=*File:Indonesia_provinces_blank_map.svg: en:User:Indon *[[:File:Flag_o

Pamakéan berkas sajagat

Métadata