Sumbangan tulisan ti Pijri Paijar

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

5 Juni 2022

30 April 2022

  • 19.2430 April 2022 19.24 béda juj +8.714 A Helvy Tiana RosaNyieun kaca anyar '''Helvy Tiana Rosa''' mangrupakeun salah sahiji sastrawan Indonésia. Ngaranna di kenal ku masarkat Indonesia ngaliwatan karya puisi, carpon, novel, drama, jeung esei sastra anu di terbitkeun di sasabara hiji media. == Riwayat Hirup == Helvy Tiana Rosa lahir di Medan, 2 April 1970, Helvy hirup di kulawarga sederhana. Kulawargana malah boga waktu cicing di tepi rel kareta nu ngajadikeun maranéhna kudu nahan sora karéta unggal waktu. Hirup dina kasederhanaan, unggal po... Tag: Édit visual
  • 19.0330 April 2022 19.03 béda juj +5.114 A Hukum PerdataNyieun kaca anyar '''Hukum perdata''' dipikawanoh salaku katangtuan nu ngatur hak jeung kawajiban individu jeung badan hukum. Istilah hukum perdata dipikawanoh Indonésia dina basa Walanda nyaéta ''Burgerlijk Recht''. Sumber hukum perdata dikodifikasikeun dikenal ku Burgerlijk Wetboek jeung ditarjamahkeun kana basa Indonénesia Kitab Undang-Undang Hukum Perdata (KUHPerdata). Aya sababaraha pamadegan ngeunaan KUHPerdata ieu salah sahijina, KUHPerdata dipandang salaku hiji pedoman hungkul s... Tag: Édit visual

28 April 2022

  • 23.0828 April 2022 23.08 béda juj +4.480 A NissanNyieun kaca anyar '''Nissan''' mangrupakeun salah sahiji pausahaan manufaktur otomotif pangalusna di dunya. Sajarah Nissan dimimitian nalika diadegkeun ku Kwaishinsa dina 1911. Dina awal ngadegna pausahaan ieu dipikawanoh salaku Kwaishinsa Motor Car Works.Nepi ka ahirna taun 1913, Kwaishinsa junun nyieun mobil kahijina sarta dibéré ngaran modél DAT. Numutkeun catetan sajarah Nissan, DAT ogé cikal bakal mecenghulna pausahaan Datsun salaku pabrik mobil salian treuk salaku produksi utama... Tag: Édit visual
  • 22.5228 April 2022 22.52 béda juj +5.097 A Asma NadiaNyieun kaca anyar '''Asma Nadia''' nyaéta novélis jeung sastrawan Indonésia. Asma Nadia ngabogaan ngaran asli lahirna Asmarani Rosalba. Asma Nadia lahir di Jakarta, 26 Maret 1972. Manéhna mangruapkeun anak kadua ti Amin Usman jeung Maria Eri Susanti. Asma Nadia katelah pangadeg Forum Lingkar Pena jeung pangurus Penerbit Asma Nadia. == Riwayat Hirup == Asmarani Rosalba atawa anu leuwih katelah Asma Nadia nyaéta sastrawan awéwé anu mampuh narik perhatian masarakat ku karya-karyana an... Tag: Édit visual

27 April 2022

24 April 2022

31 Maret 2022

  • 07.1731 Maret 2022 07.17 béda juj +12.173 A Universitas Bina NusantaraNyieun kaca anyar '''Universitas Bina Nusantara''', atawa ogé katelah Universitas Binus, nyaéta paguron luhur swasta nu aya di Jakarta, Indonésia. Dimimitian salaku lembaga pelatihan komputer Kursus Komputer Modern dina 21 Oktober 1974, sarta tumuwuh sarta ahirna robah jadi universitas dina 8 Agustus 1996, Universitas Bina Nusantara.<ref>{{Cite web|url=https://binus.ac.id/2016/01/universitas-bina-nusantara-binus-university/|title=Universitas Bina Nusantara, Binus University|website=BINU... Tag: Édit visual
  • 05.4531 Maret 2022 05.45 béda juj +4.967 A Rumah Sakit Umum Pusat PersahabatanNyieun kaca anyar '''Rumah Sakit Umum Pusat Persahabatan''', disingget jadi RSUP Persahabatan, tapi biasa disebut RS Persahabatan atawa RSP, nyaéta rumah sakit umum milik pamaréntah kelas A anu aya di Jakarta Wétan , Indonésia . Rumah Sakit Persahabatan diwangun ku gawé babarengan antara pamaréntah Indonésia jeung Uni Soviét anu diresmikeun dina ping 7 Nopémber 1963 , bareng jeung miéling 46 taun Revolusi Oktober. == Sajarah == === Periode I (19... Tag: Édit visual
  • 01.2431 Maret 2022 01.24 béda juj +10.413 A Rumah Sakit Umum Pusat Nasional Dr. Cipto MangunkusumoNyieun kaca anyar '''RSUPN. Dr. Cipto Mangunkusumo (RSCM)''' atawa Rumah Sakit Umum Nasional Dr. Cipto Mangunkusumo nyaéta rumah sakit umum milik pamaréntah kalayan palayanan panglengkep di Indonésia. Status ieu dirumuskeun ngaliwatan SK Menteri Kaséhatan No. YM.01.10/III/2212/2009.<ref>{{Cite web|url=https://m.merdeka.com/rumah-sakit-umum-pusat-nasional-dr-cipto-mangunkusumo/profil/|title=Profil - Rumah Sakit Umum Pusat Nasional Dr. Cipto Mangunkusumo|website=merdeka.com|language=... Tag: Édit visual

30 Maret 2022

  • 03.0430 Maret 2022 03.04 béda juj +7.915 A Rumah Sakit Umum Pusat Dr. KariadiNyieun kaca anyar '''RSUP Dr. Kariadi''' Semarang mangrupakeun rumah sakit panggedéna ogé dijadikeun rumah sakit rujukan pikeun wilayah Jawa Tengah. Ayeuna RSUP Dr. Kariadi mangrupa Rumah Sakit Pangatikan Kelas A anu boga fungsi minangka rumah sakit pangajaran pikeun doktor, spésialis, jeung sub-spésialis Fakultas Kadokteran Universitas Diponegoro, sarta lembaga atikan séjénna sarta tenaga kaséhatan séjénna.<ref>{{Cite web|url=https://www.rskariadi.co.id/... Tag: Édit visual

23 Maret 2022

  • 04.0623 Maret 2022 04.06 béda juj +4.121 A LenovoNyieun kaca anyar '''Lenovo''' mangrupakeun salah sahiji pausahaan téhnologi ngarah di dunya, ngahasilkeun PC jeung alat inovatif pikeun internét on mobile. Mérek Lenovo mucunghul ngan dina 2004, parusahaan ngabogaan sajarah leuwih lila. Dina 1984, Legend Holdings dijieun kalayan 200,000 RMB (US $ 25,000) di Cina. Pausahaan ieu diadegkeun di Hong Kong dina 1988 sarta tumuwuh jadi pausahaan PC panggedéna di Cina. Legenda Holdings robah ngaranna jadi... Tag: Édit visual

27 Pébruari 2022

25 Pébruari 2022

19 Pébruari 2022

13 Pébruari 2022

12 Pébruari 2022

11 Pébruari 2022

7 Pébruari 2022

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).