Lompat ke isi

Kertasari, Ciamis, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Kertasari
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kertasari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis
Kodepos
46213
Jumlah KK3,949 [1]
Lega3.12 km2 (1.20 sq mi) [1]
Pangeusi11,340 jiwa (2022) [1]
Kapadetan3,634.62/km2 (9,413.6/sq mi) [1]
Ramatlokakelurahan-kertasari.ciamiskab.go.id

Kertasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Alamat Kantor Kalurahan Kertasari perenahna di Jalan Drs. H. Soejoed Nomer 7A, Kalurahan Kertasari, Kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Indonesia.

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Kacamatan Baregbeg (Désa Sukamaju)
Wétan Kacamatan Cijeungjing (Désa Utama, Désa Déwasari jeung Désa Handaphérang)
Kidul Kalurahan Cigembor
Kulon Kalurahan Ciamis

Tempo Ogé[édit | édit sumber]

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c d "Visualisasi Data Kependudukan - Kementerian Dalam Negeri 2022" (Visual). www.dukcapil.kemendagri.go.id. Diakses tanggal 2023-01-17. 

Tumbu Luar[édit | édit sumber]