SMK Negeri 1 Cilimus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Negeri 1 Cilimus
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20279827
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Baru Lingkar Caracas Cilimus, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Negeri 1 Cilimus nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Baru Lingkar Caracas Cilimus, Kalurahan/Désa Caracas Kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20279827.


Alephbet Edu.png