Wikipedia:Keur lumangsung/Désémber 2007

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
1 Désémber 2007 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun

[[Gambar:|100px|right|]]

2 Désémber 2007 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
4 Désémber 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
6 Désémber 2007 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
7 Désémber 2007 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
8 Désémber 2007 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
9 Désémber 2007 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
11 Désémber 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
12 Désémber 2007 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
  • Pupuhu operasi pasukan Libanon, Jendral Francois al-Hajj, palastra dina serangan bom di Beirut. (BBC)
  • Tilu bom bitu di kota pakidulan Irak, Ammara.(BBC)
  • Dua urang budak sakola masrahkeun maneh sanggeus nembak babaturanana. (BBC)
13 Désémber 2007 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun