12 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 40-an SM  30-an SM  20-an SM - 10-an SM - 0-an SM  0-an  10-an 
Taun: 15 SM 14 SM 13 SM - 12 SM - 11 SM 10 SM 9 SM
12 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 12 SM
Ab urbe condita 742
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2625/2685
(戊申年)
— nepi ka —
2626/2686
(己酉年)
Kalénder Étiopia -19 – -18
Kalénder Yahudi 3749 – 3750
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 44 – 45
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3090 – 3091
Kalénder Iran 633 BP – 632 BP
Kalénder Islam 653 SH – 652 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 649
(皇紀649年)
- Jaman Jōmon 9989
Kalénder panonpoé Thai 532
t·s·é

12 SM nyaéta taun ka-12 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png