256 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 
Taun: 259 SM 258 SM 257 SM - 256 SM - 255 SM 254 SM 253 SM
256 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 256 SM
Ab urbe condita 498
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2381/2441
(年)
— nepi ka —
2382/2442
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -263 – -262
Kalénder Yahudi 3505 – 3506
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -200 – -199
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2846 – 2847
Kalénder Iran 877 BP – 876 BP
Kalénder Islam 904 SH – 903 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 405
(皇紀405年)
- Jaman Jōmon 9745
Kalénder panonpoé Thai 288
t·s·é

256 SM nyaéta taun ka-256 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png