8 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 30-an SM  20-an SM  10-an SM - 0-an SM - 0-an  10-an  20-an 
Taun: 11 SM 10 SM 9 SM - 8 SM - 7 SM 6 SM 5 SM
8 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 8 SM
Ab urbe condita 746
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2629/2689
(壬子年)
— nepi ka —
2630/2690
(癸丑年)
Kalénder Étiopia -15 – -14
Kalénder Yahudi 3753 – 3754
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 48 – 49
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3094 – 3095
Kalénder Iran 629 BP – 628 BP
Kalénder Islam 649 SH – 648 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 653
(皇紀653年)
- Jaman Jōmon 9993
Kalénder panonpoé Thai 536
t·s·é

8 SM nyaéta taun ka-8 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png