593 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 620-an SM  610-an SM  600-an SM - 590-an SM - 580-an SM  570-an SM  560-an SM 

Taun: 596 SM 595 SM 594 SM - 593 SM - 592 SM 591 SM 590 SM
593 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 593 SM
Ab urbe condita 161
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2044/2104
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2045/2105
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -600 – -599
Kalénder Yahudi 3168 – 3169
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -537 – -536
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2509 – 2510
Kalénder Iran 1214 BP – 1213 BP
Kalénder Islam 1252 SH – 1251 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 68
(皇紀68年)
- Jaman Jōmon 9408
Kalénder panonpoé Thai -49
t·s·é

593 SM nyaéta taun ka-593 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png