612 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 640-an SM  630-an SM  620-an SM - 610-an SM - 600-an SM  590-an SM  580-an SM 

Taun: 615 SM 614 SM 613 SM - 612 SM - 611 SM 610 SM 609 SM
612 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 612 SM
Ab urbe condita 142
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2025/2085
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2026/2086
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -619 – -618
Kalénder Yahudi 3149 – 3150
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -556 – -555
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2490 – 2491
Kalénder Iran 1233 BP – 1232 BP
Kalénder Islam 1272 SH – 1271 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 49
(皇紀49年)
- Jaman Jōmon 9389
Kalénder panonpoé Thai -68
t·s·é

612 SM nyaéta taun ka-612 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png