Lompat ke isi

Ciapus, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Ciapus
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Ciapus
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Ciapus nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.