Halteu Pasarkliwon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pasarkliwon
  • Singgetan: PKW
  • Nomor: 2313
Lokasi
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Cilacap
Kacamatan Kesugihan
Désa Kesugihan
Kodeu pos 53274
Sajarah
Ditutup 2003
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1] Halteu
Tingkat kaluhuran +9 m
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 1
Jumlah péron 1

Halteu Pasarkliwon (PKW) nyaéta halteu karéta api non-aktip anu perenahna di Kesugihan, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +9 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Baheulana stasion ieu ngalayanan karéta api lokal ruteu Kroya-Banjar. Ngan, ti saprak karéta éta geus teu dioperasikeun deui, tuluy halteu ieu dinonaktipkeun.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Lébéng
Stasion saenggeusna:
Stasion Kasugihan


Stasiun Selatan Bandung.jpg

Koordinat: 7°37′06″S 109°07′18″E / 7.6182827°S 109.1216129°E / -7.6182827; 109.1216129