Karang Tanjung, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Karangtanjung
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Karangtanjung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Nuvola filesystems folder home.png
  1. ISBN 23563745