Obrolan pamaké:Lili Rusli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Émbaran Katangtuan Cara miluan Tugas Kaca Klaim Béwara Pitulung Sawala

Alur Permainan Wiki Sabanda

Waktu lumangsung[édit sumber]

Jangka waktu ieu pasanggiri Wiki Sabanda téh 30 bulan (2,5 taun) dimimitian ti tanggal 28 September 2014 nepi ka Pébruari 2017.

Pamilon[édit sumber]

Sarat pamilon:

  1. Boga akun Wikipédia Basa Sunda
  2. Boga profil akun Wikipedia Basa Sunda (Sakurang-krangna aya ngaran lengkep, pedaran singget ngeunaan diri pribadi & foto)
  3. Boga akun email aktif
  4. Boga nomer telepon aktif (HP) nu angger.
  5. Daptar jadi pamilon Wiki Sabanda.

Sistem Pasanggiri[édit sumber]

  1. Migawé tugas undakan
    • Pamilon kudu migawé tugas anu disadiakeun dina unggal undakan.
    • Unggal undakan miboga tugas anu béda-béda.
  2. Ngalaporkeun hasil pagawéan
    • Pamilon ngalaporkeun (klaim) hasil artikel anu dijieunna dina unggal undakan kana kaca klaim keur dipariksa ku panitia.
    • Ngalaporkeun (klaim) artikel bisa ditungtut.
    • Nyieun artikel bisa ditungtut bari nyéngcéléngan keur ngalengkepan tugas undak satuluyna.
    • Artikel bisa diklaim upama geus nincak kana undakan nu tangtu.
    • Artikel anu geus diklaim dina undak saméméhna teu bisa diklaim deui dina undak satuluyna.
  3. Meunang hadiah
    • Pamilon anu geus lulus dina hiji undakan, bakal langsung meunang hadiah undak.
    • Pikeun meunangkeun hadiah utama (laptop) pamilon kudu ngaliwatan 10 undakan.
    • Anjeun kudu paheula-heula meunangkeun hadiahna, lantaran hadiah diwatesanan.
    • Beuki gancang lulus undakan, beuki gancang meunang hadiah utama.

Wilujeng Sumping di Wikipedia Sunda[édit sumber]

Wilujeng sumping di Wikipédia, Lili Rusli!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 53.021 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
don't speak Sundanese?


–-A.R Dipusparaga (sawala) 11 Séptémber 2015 09.29 (UTC)