Stasion Bojonggedé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Bojonggedé

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun BJD.png
  • Singgetan: BJD
  • Nomor: 0708
Bojong Gede Station.JPG
Stasion Bojonggedé
LokasiJalan Pasar Baru
, Bojonggedé, Bogor, Jawa Kulon, 16922
Indonésia
Luhur+140 m
OperatorDaérah Operasi I Jakarta
Letak ti pangkalkm 42+965 lintas Jakarta-Manggarai-Bogor[1]
Jumlah péronDua péron sisi nu jangkung jeung hiji péron pulo di antara jalur 1 jeung 2 nu rada jangkung
Jumlah jalur2
Informasi lain
KlasifikasiI[2]
Operasi layanan
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Bogor–Jatinegara
Bogor–Jakarta Kota
Layanan
KRL Commuter Line
Fasilitas jeung téknis
Pamesenan tikétNgan ngalayanan kartu single trip/multi trip Commuter Line.
Lokasi dina peta

Stasion Bojonggedé (Kode: BJD) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮘᮧᮏᮧᮀᮌᮨᮓᮦ) nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Jalan Pasar Baru, Bojonggedé, Bogor. Stasion ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu sok ramé pas isuk-isuk jeung soré lantaran loba pagawé, mahasiswa, jeung nu séjénna anu maké jasa KRL Commuter Line.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

KRL Commuter Line[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

KRL Commuter Line

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Citayam
Stasion saenggeusna:
Stasion Cilebut