Stasion Bojonggedé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Bojonggedé
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun BJD.png
  • Singgetan: BJD
  • Nomor: 0708
Bojong Gede Station.JPG
Stasion Bojonggedé
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bogor
Kacamatan Bojonggedé
Alamat Jalan Pasar Baru
Kodeu pos 16922
Koordinat 6°29′36.02″S 106°47′41.78″E / 6.4933389°S 106.7949389°E / -6.4933389; 106.7949389Koordinat: 6°29′36.02″S 106°47′41.78″E / 6.4933389°S 106.7949389°E / -6.4933389; 106.7949389
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kelas stasion[1] I
Tingkat kaluhuran +140 m
Perenahna[2] km 42+965 lintas Jakarta-Manggarai-Bogor
Layanan KRL Commuter Line
Pamesenan tikét Ngan ngalayanan kartu single trip/multi trip Commuter Line.
Operasi
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Bogor–Jatinegara
Bogor–Jakarta Kota
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron Dua péron sisi nu jangkung jeung hiji péron pulo di antara jalur 1 jeung 2 nu rada jangkung
Lokasi dina peta
Bojonggedé is located in Kabupatén Bogor
Bojonggedé
Bojonggedé
Lokasi di Kabupatén Bogor

Stasion Bojonggedé (Kode: BJD) nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Jalan Pasar Baru, Bojonggedé, Bogor. Stasion ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu sok ramé pas isuk-isuk jeung soré lantaran loba pagawé, mahasiswa, jeung nu séjénna anu maké jasa KRL Commuter Line.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

KRL Commuter Line[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

KRL Commuter Line

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Citayam
Stasion saenggeusna:
Stasion Cilebut


Stasiun Selatan Bandung.jpg