Stasion Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Stasion Depok)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Dépok
Depok Station.JPG
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Pancoran Mas
Kalurahan Pancoran Mas
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kode stasion DP
Kaluhuran +93 m

Stasion Dépok (Kode: DP) nyaéta hiji stasion karéta api nu perenahna di Pancoran Mas, Depok. Stasion ieu perenahna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu sok dilandi Dépok Lama. Stasion Dépok miboga 4 jalur nu ngalayanan KRL Jabodetabék.

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Dépok Baru
Stasion saenggeusna:
Stasion Citayam


Batutulis Station.jpg

6°24′16″S 106°49′02″E / 6.404424°S 106.817086°E / -6.404424; 106.817086