23 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 50-an SM  40-an SM  30-an SM - 20-an SM - 10-an SM  0-an SM  0-an 
Taun: 26 SM 25 SM 24 SM - 23 SM - 22 SM 21 SM 20 SM
23 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 23 SM
Ab urbe condita 731
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2614/2674
(丁酉年)
— nepi ka —
2615/2675
(戊戌年)
Kalénder Étiopia -30 – -29
Kalénder Yahudi 3738 – 3739
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 33 – 34
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3079 – 3080
Kalénder Iran 644 BP – 643 BP
Kalénder Islam 664 SH – 663 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 638
(皇紀638年)
- Jaman Jōmon 9978
Kalénder panonpoé Thai 521
t·s·é

23 SM nyaéta taun ka-23 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png