638 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 660-an SM  650-an SM  640-an SM - 630-an SM - 620-an SM  610-an SM  600-an SM 
Taun: 641 SM 640 SM 639 SM - 638 SM - 637 SM 636 SM 635 SM
638 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 638 SM
Ab urbe condita 116
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1999/2059
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2000/2060
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -645 – -644
Kalénder Yahudi 3123 – 3124
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -582 – -581
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2464 – 2465
Kalénder Iran 1259 BP – 1258 BP
Kalénder Islam 1298 SH – 1297 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 23
(皇紀23年)
- Jaman Jōmon 9363
Kalénder panonpoé Thai -94
t·s·é

638 SM nyaéta taun ka-638 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png