640-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM
Dékade: 670-an SM 660-an SM 650-an SM - 640-an SM - 630-an SM 620-an SM 610-an SM
Taun: 649 SM 648 SM 647 SM 646 SM 645 SM
644 SM 643 SM 642 SM 641 SM 640 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

640-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 649 SM nepi ka taun 640 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png