639 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 660-an SM  650-an SM  640-an SM - 630-an SM - 620-an SM  610-an SM  600-an SM 
Taun: 642 SM 641 SM 640 SM - 639 SM - 638 SM 637 SM 636 SM
639 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 639 SM
Ab urbe condita 115
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1998/2058
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1999/2059
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -646 – -645
Kalénder Yahudi 3122 – 3123
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -583 – -582
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2463 – 2464
Kalénder Iran 1260 BP – 1259 BP
Kalénder Islam 1299 SH – 1298 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 22
(皇紀22年)
- Jaman Jōmon 9362
Kalénder panonpoé Thai -95
t·s·é

639 SM nyaéta taun ka-639 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png