630-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM - Abad ka-6 SM
Dékade: 660-an SM 650-an SM 640-an SM - 630-an SM - 620-an SM 610-an SM 600-an SM
Taun: 639 SM 638 SM 637 SM 636 SM 635 SM
634 SM 633 SM 632 SM 631 SM 630 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

630-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 639 SM nepi ka taun 630 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png