661 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 690-an SM  680-an SM  670-an SM - 660-an SM - 650-an SM  640-an SM  630-an SM 
Taun: 664 SM 663 SM 662 SM - 661 SM - 660 SM 659 SM 658 SM
661 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 661 SM
Ab urbe condita 93
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1976/2036
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1977/2037
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -668 – -667
Kalénder Yahudi 3100 – 3101
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -605 – -604
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2441 – 2442
Kalénder Iran 1282 BP – 1281 BP
Kalénder Islam 1322 SH – 1321 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 0
(皇紀0年)
- Jaman Jōmon 9340
Kalénder panonpoé Thai -117
t·s·é

661 SM nyaéta taun ka-661 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png