Kategori:Kimia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kimia ngarupakeun élmu ngeunaan struktur, sipat, wangunan, jeung réaksi unsur jeung sanyawa kimiawi.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 17 subkategori ti 17.

A

B

C

  • Cai(3 K, 2 H)

K

M

P

R

S

T

U