Paul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Paul
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #0000FF
RGB (r, g, b) (0, 0, 255)
CMYK (c, m, y, k) N ({{{c}}}, {{{m}}}, {{{y}}}, {{{k}}})
HSV (h, s, v) ({{{h}}}°, {{{s}}}%, {{{v}}}%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Paul atawa biru atawa bulao (tina basa Walanda blauw) nyaéta warna anu dihasilkeun ku cahaya nu boga spéktrum nu didominasi ku énergi nu panjang gelombangna antara 440–490 nanométer. Paul dianggap salasahiji ti tilu warna primér sajaba ti beureum jeung héjo.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Spéktrum éléktromagnétik

Gelombang radio | Gelombang mikro | Infrabeureum | Spéktrum cahaya katémbong | Ultraviolét | Sinar X | Sinar gamma


Katémbong: Beureum | Jingga | Konéng | Héjo | Biru | Indigo | Bungur

tah:Texohtic