Propinsi `Asir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 19°0′N 43°0′E / 19, 43

`Asīr
عسير
—  Propinsi  —
Lokasi Propinsi `Asir di Arab Saudi
Ibu kota Abha
Manatiq 12
Pamaréntahan
 - Gubernur Pangéran Faisal bin Khalid
Aréa
 - Total 81.000 km2
Populasi (2010)
 - Total 1.913.392
ISO 3166-2 14

Propinsi `Asīr (Basa Arab: عسيرʿAsīr) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 81.000 km².

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Script error Script error Citakan:Pre-Saudi states