Propinsi `Asir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 19°0′N 43°0′E / 19.000°N 43.000°E / 19.000; 43.000

`Asīr
عسير
Propinsi
Lokasi Propinsi `Asir di Arab Saudi
Lokasi Propinsi `Asir di Arab Saudi
Ibu kota Abha
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Government
 • Gubernur Pangéran Faisal bin Khalid
Aréa
 • Total 81.000 km2 (31,000 sq mi)
Populasi (2010)
 • Total 1.913.392
ISO 3166-2 14

Propinsi `Asīr (Basa Arab: عسيرʿAsīr) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 81.000 km².

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Pre-Saudi states