Propinsi Al-Bahah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Al-Bahah
الباحة
—  Propinsi  —
Lokasi Al-Bahah di Arab Saudi
Ibu kota Al-Bahah
Manatiq 7
Pamaréntahan
 - Gubernur Pangéran Mishari bin Saud
Aréa
 - Total 15.000 km2
Populasi (1999)
 - Total 459.200
ISO 3166-2 11

Koordinat: 20°0′N 41°30′E / 20.000°N 41.500°E / 20.000; 41.500 Al-Bahah (Basa Arab: الباحةAl Bāḥa dilapalkeun [ælˈbæːħa]) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Al-Baḥah aya di beulah kidul nagara ieu deukeutna Mekah. Legana kira-kira 15.000 km². Ibu kotana nyaéta Al-Bahah.