Propinsi Najran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Najran
نجران
Propinsi
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Ibu kota Najran
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Government
 • Gubernur Mishaal bin Abdullah As-Saud
Aréa
 • Total 119.000 km2 (46,000 sq mi)
Populasi (2004)
 • Total 500.000
ISO 3166-2 10

Najran (Basa Arab: نجرانNaǧrān) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 119.000 km². Ibu kotana nyaéta Najran.

Koordinat: 17°29′30″N 44°07′56″E / 17.49167°N 44.13222°E / 17.49167; 44.13222