Propinsi Asy-Syarqiyah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Asy-Syarqiyah
(Propinsi Wétan)

الشرقية
—  Propinsi  —
Lokasi Propinsi Asy-Syarqiyah di Arab Saudi
Ibu kota Dammam
Manatiq 11
Pamaréntahan
 - Gubernur Pangéran Muhammad bin Fahd
 - Députi Gubernur Pangéran Jelawi bin Abdul Aziz bin Musaed[1]
Aréa
 - Total 672.522 km2
Populasi (2010)
 - Total 4.105.780
 Kapadetan 6,1/km²
ISO 3166-2 04

Propinsi Asy-Syarqiyah atanapi Propinsi Wétan (Basa Arab: الشرقية Asy-Syarqīyah‎) nyaéta propinsi di Arab Saudi nu panglegana.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Wahab, Siraj, "A story of courage, conviction and determination", 5 Méi 2012. Disalin 5 Méi 2012.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Script error Script error