Propinsi Jizan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 17°30′N 42°30′E / 17.5, 42.5

Jazan
جازان
—  Propinsi  —
Ibu kota Jizan
Manatiq 14
Pamaréntahan
 - Gubernur Pangéran Muhammad bin Nasr
Aréa
 - Total 11.671 km2
Populasi (2010)
 - Total 1.365.110
ISO 3166-2 09

Propinsi Jazan (Basa Arab: جازانJāzān) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 11.671 km².