Wikipedia:Béwara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kandar, panaratas ngadegna Wikipédia édisi Basa Sunda, keur promosi Wikipédia di Universitas Indonésia.

Wikipedia Béwara mangrupakeun kaca keur naon waé nu jadi kamajuan dina wikipédia, hususna wikipédia basa Sunda, nu mimiti nanjeur dina ping 15 Maret 2004 dimimitian ku kaca Wiktionary


Jumlah Artikel[édit | sunting sumber]

Jumlah #Wikipédia[1] Tanggal ku Pamaké Ngaran Artikel
1 75 16 Maret 2004 202.155.37.50 (sawalakontribusi) Wiktionary
100 56 21 Juli 2004 Budhi (sawalakontribusi) Dispersi statistik
1000 106 2 Agustus 2006 Mssetiadi (sawalakontribusi) Baktéri
2000 94 18 Séptémber 2006 Mssetiadi (sawalakontribusi) Planét
3000 81 28 Séptémber 2006 Mssetiadi (sawalakontribusi) Dayeuh, Cileungsi, Bogor
4000 75 7 Oktober 2006 TediBot (sawalakontribusi) Linggasari, Ciamis, Ciamis
5000 69 11 Oktober 2006 Mssetiadi (sawalakontribusi) Sidawangi, Sumber, Cirebon
6000 65 4 Nopémber 2006 Mssetiadi (sawalakontribusi) Dukuhtengah
7000 60 7 Nopémber 2006 Irwangatot (sawalakontribusi) 15 Maret
8000 54 22 Nopémber 2006 Mssetiadi (sawalakontribusi) Gunungtandala, Kawalu, Tasikmalaya
9000 64 12 April 2007 Kandar (sawalakontribusi) Dimorfismeu baga-purusa
10.000 60 13 April 2007 Kandar (sawalakontribusi) Mikropon
11.000 61 18 Juli 2007 Mssetiadi (sawalakontribusi) Jrakahpayung
12.000 60 22 Juli 2007 TediBot (sawalakontribusi) 670 SM
13.000 59 5 Agustus 2007 TediBot (sawalakontribusi) Klapagading
14.000 69 11 Agustus 2008 Hadiyana (sawalakontribusi) Gerak muter
15.000 95 19 Séptémber 2011 SU32Wahyudi (sawalakontribusi) Goong buyung
16.000 93 14 Nopémber 2011 SU24Hesti (sawalakontribusi) Usum halodo
17.000 92 3 Maret 2012 Sersan Mayor Kururu (sawalakontribusi) Propinsi Nuristan

Katerangan:[édit | sunting sumber]

  1. Wikipédia: urutan wikipédia Panggedéna


Statistik[édit | sunting sumber]

Nurutkeun Statistik Wikipédia dina Basa Sunda, dina tiap awal bulanna:

  • Kolom * nunjukkeun parobahan réngking dibandingkeun jeung taun katukang, ** dibandingkeun jeung bulan katukang. A hartina anyar, - hartina henteu aya parobahan. Artikel anyar, nambah, réngking jeung perbédaan diukur kana sataun atawa bulan kalénder pinuh. Béda mangrupakeun tuwuh rélatifna dibandingkeun jeung Wikipédia séjén, contona perbédaan antara bagéan kiwari jeung nu lawas. Bagéan anyar mangrupakeun bagéan diantara artikel-artikel anyar. Dina unggal kolom, sapuluh nu hasilna pangalusna diwarnaan hejo, sarta panggoréngna diwarnaan beureum.
Réngking * ** Artikel Artikel
Anyar
(taun)
Artikel
Anyar
(bulan)
Nambah
(taun)
Nambah
(bulan)
Bagean Bagean
Anyar
(taun)
Bagean
Anyar
(bulan)
Beda
(taun)
Beda
(bulan)
BULAN
?. A A ? ? ? anyar anyar ? ? ? ? ? Maret 2004
?. A A ? ? ? anyar anyar ? ? ? ? ? April 2004
?. A A ? ? ? anyar anyar ? ? ? ? ? Mei 2004
?. A A ? ? ? anyar anyar ? ? ? ? ? Juni 2004
75. A A 23 23 23 anyar anyar 0.003% 0.004% 0.036% +0.003 +0.003 Juli 2004
56. A +19 210 210 187 anyar +813% 0.024% 0.035% 0.225% +0.024 +0.021 Agustus 2004
56. A - 401 401 191 anyar +91% 0.042% 0.062% 0.254% +0.042 +0.018 September 2004
53. A +3 557 557 156 anyar +39% 0.054% 0.078% 0.170% +0.054 +0.011 Oktober 2004
57. A -4 570 570 13 anyar +2% 0.051% 0.073% 0.015% +0.051 -0.003 Nopember 2004
57. A - 594 594 24 anyar +4% 0.049% 0.071% 0.025% +0.049 -0.002 Desember 2004
59. A -2 657 657 63 anyar +11% 0.050% 0.074% 0.069% +0.050 +0.001 Januari 2005
61. A -2 669 669 12 anyar +2% 0.048% 0.071% 0.013% +0.048 -0.002 Februari 2005
61. A - 684 684 15 anyar +2% 0.046% 0.070% 0.017% +0.046 -0.002 Maret 2005
63. +6 -2 711 701 27 +7010% +4% 0.044% 0.070% 0.025% +0.043 -0.001 April 2005
67. +1 -4 732 716 21 +4475% +3% 0.043% 0.068% 0.018% +0.040 -0.002 Mei 2005
71. - -4 760 744 28 +4650% +4% 0.041% 0.066% 0.021% +0.039 -0.002 Juni 2005
75. +2 -4 777 754 17 +3278% +2% 0.039% 0.063% 0.012% +0.036 -0.002 Juli 2005
77. -21 -2 786 576 9 +274% +1% 0.037% 0.045% 0.006% +0.013 -0.002 Agustus 2005
77. -21 - 798 397 12 +99% +2% 0.034% 0.029% 0.006% -0.008 -0.002 September 2005
81. -28 -4 841 284 43 +51% +5% 0.033% 0.019% 0.019% -0.021 -0.001 Oktober 2005
84. -27 -3 861 291 20 +51% +2% 0.031% 0.018% 0.011% -0.019 -0.001 November 2005
89. -32 -5 727 133 -134 +22% -16% 0.025% 0.008% -0.084% -0.024 -0.006 Desember 2005
88. -29 +1 742 85 15 +13% +2% 0.024% 0.005% 0.007% -0.026 -0.001 Januari 2006
88. -27 - 756 87 14 +13% +2% 0.022% 0.004% 0.005% -0.025 -0.002 Februari 2006
90. -29 -2 767 83 11 +12% +1% 0.021% 0.004% 0.006% -0.024 -0.001 Maret 2006
92. -29 -2 795 84 28 +12% +4% 0.021% 0.004% 0.012% -0.024 -0.001 April 2006
96. -29 -4 821 89 26 +12% +3% 0.020% 0.004% 0.011% -0.022 -0.001 Mei 2006
99. -28 -3 848 88 27 +12% +3% 0.020% 0.004% 0.012% -0.021 -0.000 Juni 2006
105. -30 -6 826 49 -22 +6% -3% 0.018% 0.002% -0.009% -0.021 -0.002 Juli 2006
105. -28 - 984 198 158 +25% +19% 0.021% 0.008% 0.064% -0.016 +0.002 Agustus 2006
93. -16 +12 1,700 902 716 +113% +73% 0.034% 0.033% 0.233% -0.001 +0.013 September 2006
80. +1 +13 3,337 2,496 1,637 +297% +96% 0.063% 0.091% 0.709% +0.030 +0.029 Oktober 2006
65. +19 +15 5,702 4,841 2,365 +562% +71% 0.102% 0.171% 0.901% +0.071 +0.040 Nopémber 2006
54. +35 +11 8,088 7,361 2,386 +1013% +42% 0.139% 0.254% 1.013% +0.114 +0.037 Désémber 2006
57. +31 -3 8,323 7,581 235 +1022% +3% 0.137% 0.256% 0.090% +0.113 -0.002 Januari 2007
57. +31 - 8,517 7,761 194 +1027% +2% 0.134% 0.262% 0.070% +0.112 -0.003 Pébruari 2007
61. +29 -4 8,536 7,769 19 +1013% +0% 0.129% 0.255% 0.007% +0.107 -0.006 Maret 2007
65. +27 -4 8,580 7,785 44 +979% +1% 0.124% 0.251% 0.015% +0.103 -0.005 April 2007
58. +38 +7 10,619 9,798 2,039 +1193% +24% 0.147% 0.311% 0.725% +0.127 +0.023 Méi 2007
61. +38 -3 10,652 9,804 33 +1156% +0% 0.143% 0.309% 0.013% +0.123 -0.005 Juni 2007
59. +46 +3 12,669 11,685 1,971 +1188% +18% 0.158% 0.359% 0.681% +0.137 +0.020 Agustus 2007
60. +33 -1 13,016 11,316 347 +666% +3% 0.156% 0.348% 0.116% +0.123 -0.002 September 2007
61. +19 -1 13,050 9,713 34 +291% +0% 0.151% 0.292% 0.011% +0.088 -0.005 Oktober 2007
62. +3 -1 13,090 7,388 40 +130% +0% 0.147% 0.220% 0.014% +0.044 -0.004 Nopember 2007
63. -9 -1 13,155 5,067 65 +63% +0% 0.144% 0.151% 0.026% +0.004 -0.003 Desember 2007
65. -8 -2 13,354 5,031 199 +60% +2% 0.144% 0.155% 0.137% +0.006 -0.000 Januari 2008
65. -8 - 13,551 5,034 197 +59% +1% 0.142% 0.156% 0.078% +0.007 -0.002 Pébruari 2008
65. -4 - 13,626 5,090 75 +60% +1% 0.139% 0.161% 0.032% +0.010 -0.003 Maret 2008
67. -2 -2 13,729 5,149 103 +60% +1% 0.137% 0.165% 0.042% +0.013 -0.002 April 2008
67. -9 - 13,771 3,152 42 +30% +0% 0.134% 0.103% 0.019% -0.013 -0.003 Méi 2008
68. -7 -1 13,808 3,156 37 +30% +0% 0.132% 0.104% 0.017% -0.011 -0.003 Juni 2008
68. -6 - 13,851 3,153 43 +29% +0% 0.129% 0.105% 0.018% -0.009 -0.003 Juli 2008

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]