190 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 

Taun: 193 SM 192 SM 191 SM - 190 SM - 189 SM 188 SM 187 SM
190 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 190 SM
Ab urbe condita 564
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2447/2507
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2448/2508
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -197 – -196
Kalénder Yahudi 3571 – 3572
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -134 – -133
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2912 – 2913
Kalénder Iran 811 BP – 810 BP
Kalénder Islam 836 SH – 835 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 471
(皇紀471年)
- Jaman Jōmon 9811
Kalénder panonpoé Thai 354
t·s·é

190 SM nyaéta taun ka-190 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png