190-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM 210-an SM 200-an SM - 190-an SM - 180-an SM 170-an SM 160-an SM
Taun: 199 SM 198 SM 197 SM 196 SM 195 SM
194 SM 193 SM 192 SM 191 SM 190 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

190-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 199 SM nepi ka taun 190 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png