194 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 
Taun: 197 SM 196 SM 195 SM - 194 SM - 193 SM 192 SM 191 SM
194 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 194 SM
Ab urbe condita 560
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2443/2503
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2444/2504
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -201 – -200
Kalénder Yahudi 3567 – 3568
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -138 – -137
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2908 – 2909
Kalénder Iran 815 BP – 814 BP
Kalénder Islam 840 SH – 839 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 467
(皇紀467年)
- Jaman Jōmon 9807
Kalénder panonpoé Thai 350
t·s·é

194 SM nyaéta taun ka-194 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png