157 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 180-an SM  170-an SM  160-an SM - 150-an SM - 140-an SM  130-an SM  120-an SM 
Taun: 160 SM 159 SM 158 SM - 157 SM - 156 SM 155 SM 154 SM
157 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 157 SM
Ab urbe condita 597
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2480/2540
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2481/2541
(年)
Kalénder Étiopia -164 – -163
Kalénder Yahudi 3604 – 3605
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -101 – -100
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2945 – 2946
Kalénder Iran 778 BP – 777 BP
Kalénder Islam 802 SH – 801 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 504
(皇紀504年)
- Jaman Jōmon 9844
Kalénder panonpoé Thai 387
t·s·é

157 SM nyaéta taun ka-157 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png