130-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM
Dékade: 160-an SM 150-an SM 140-an SM - 130-an SM - 120-an SM 110-an SM 100-an SM
Taun: 139 SM 138 SM 137 SM 136 SM 135 SM
134 SM 133 SM 132 SM 131 SM 130 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

130-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 139 SM nepi ka taun 130 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png