168 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 190-an SM  180-an SM  170-an SM - 160-an SM - 150-an SM  140-an SM  130-an SM 

Taun: 171 SM 170 SM 169 SM - 168 SM - 167 SM 166 SM 165 SM
168 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 168 SM
Ab urbe condita 586
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2469/2529
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2470/2530
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -175 – -174
Kalénder Yahudi 3593 – 3594
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -112 – -111
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2934 – 2935
Kalénder Iran 789 BP – 788 BP
Kalénder Islam 814 SH – 813 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 493
(皇紀493年)
- Jaman Jōmon 9833
Kalénder panonpoé Thai 376
t·s·é

168 SM nyaéta taun ka-168 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png