150-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM
Dékade: 180-an SM 170-an SM 160-an SM - 150-an SM - 140-an SM 130-an SM 120-an SM
Taun: 159 SM 158 SM 157 SM 156 SM 155 SM
154 SM 153 SM 152 SM 151 SM 150 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

150-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 159 SM nepi ka taun 150 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png