199 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 

Taun: 202 SM 201 SM 200 SM - 199 SM - 198 SM 197 SM 196 SM
199 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 199 SM
Ab urbe condita 555
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2438/2498
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2439/2499
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -206 – -205
Kalénder Yahudi 3562 – 3563
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -143 – -142
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2903 – 2904
Kalénder Iran 820 BP – 819 BP
Kalénder Islam 846 SH – 845 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 462
(皇紀462年)
- Jaman Jōmon 9802
Kalénder panonpoé Thai 345
t·s·é

199 SM nyaéta taun ka-199 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png