198 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 220-an SM  210-an SM  200-an SM - 190-an SM - 180-an SM  170-an SM  160-an SM 
Taun: 201 SM 200 SM 199 SM - 198 SM - 197 SM 196 SM 195 SM
198 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 198 SM
Ab urbe condita 556
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2439/2499
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2440/2500
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -205 – -204
Kalénder Yahudi 3563 – 3564
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -142 – -141
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2904 – 2905
Kalénder Iran 819 BP – 818 BP
Kalénder Islam 845 SH – 844 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 463
(皇紀463年)
- Jaman Jōmon 9803
Kalénder panonpoé Thai 346
t·s·é

198 SM nyaéta taun ka-198 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png