119 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 140-an SM  130-an SM  120-an SM - 110-an SM - 100-an SM  90-an SM  80-an SM 

Taun: 122 SM 121 SM 120 SM - 119 SM - 118 SM 117 SM 116 SM
119 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 119 SM
Ab urbe condita 635
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2518/2578
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2519/2579
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -126 – -125
Kalénder Yahudi 3642 – 3643
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -63 – -62
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2983 – 2984
Kalénder Iran 740 BP – 739 BP
Kalénder Islam 763 SH – 762 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 542
(皇紀542年)
- Jaman Jōmon 9882
Kalénder panonpoé Thai 425
t·s·é

119 SM nyaéta taun ka-119 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png