339 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 360-an SM  350-an SM  340-an SM - 330-an SM - 320-an SM  310-an SM  300-an SM 
Taun: 342 SM 341 SM 340 SM - 339 SM - 338 SM 337 SM 336 SM
339 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 339 SM
Ab urbe condita 415
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2298/2358
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2299/2359
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -346 – -345
Kalénder Yahudi 3422 – 3423
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -283 – -282
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2763 – 2764
Kalénder Iran 960 BP – 959 BP
Kalénder Islam 990 SH – 989 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 322
(皇紀322年)
- Jaman Jōmon 9662
Kalénder panonpoé Thai 205
t·s·é

339 SM nyaéta taun ka-339 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png