342 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM  360-an SM  350-an SM - 340-an SM - 330-an SM  320-an SM  310-an SM 
Taun: 345 SM 344 SM 343 SM - 342 SM - 341 SM 340 SM 339 SM
342 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 342 SM
Ab urbe condita 412
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2295/2355
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2296/2356
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -349 – -348
Kalénder Yahudi 3419 – 3420
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -286 – -285
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2760 – 2761
Kalénder Iran 963 BP – 962 BP
Kalénder Islam 993 SH – 992 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 319
(皇紀319年)
- Jaman Jōmon 9659
Kalénder panonpoé Thai 202
t·s·é

342 SM nyaéta taun ka-342 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png