Citakan:Infobox Country

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Information icon.svg Citakan ieu nganggo fitur sintaks citakan nu pabaliut .
Teu kénging ngarobih-robih kajabi upami ngartos kana sétingan sareng fungsi parserna sareng sayogi kanggo ngalereskeun atanapi ngawangsulkeun sadaya kareksakan nu diakibatkeunnana upami hasilna henteu sapertos anu dipikahoyong.
Sadaya percobian saéna mah dités heula dina kotrétan atanapi spasi panganggo salira sateuacanna ngarobih naon-naon di dieu.
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]
Dokuméntasi citakan ieu ditransklusi tina Citakan:Infobox Country/doc [edit]

Sintaks

Conto

Kotretan

A sandbox has been set up so modifications to the template may be tested before being implemented in the template proper:

Citakan:Infobox Country/kotrétan

If possible, please try to view any modifications using a variety of web browsers and on different types of computer (PC, Macintosh, etc). Thank you!

Microformat

The HTML mark up produced by this template includes an hCard microformat, which makes the place-name and location parsable by computers, either acting automatically to catalogue article across Wikipedia, or via a browser tool operated by a person, to (for example) add the subject to an address book. For more information about the use of microformats on Wikipedia, please see the microformat project.

hCard uses HTML classes including:

  • "adr"
  • "county-name"
  • "fn"
  • "label"
  • "locality"
  • "nickname"
  • "note"
  • "org"
  • "vcard"

Please do not rename or remove these classes.