He (kana)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hiragana へ.
Katakana ヘ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Simbol duanana identik jeung sagaris. Duanana dieja (IPA) /he/, iwal ti lamun dipaké salaku postposition, nu dieja /e/.


Nulis.jpg