To (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Hiragana と.
Katakana ト.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana (IPA [to]), nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.


Nulis.jpg