Ho (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hiragana ほ.
Katakana ホ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana kawangun ku opat garis tur dibaca (IPA) [ho].


Nulis.jpg