Ro (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana ろ.
Katakana ロ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaeta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana ditulis make hiji garis, sedengkeun dina katakana tilu garis. Cara ngejana nyaeta (IPA) [ɺ̠o].

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg