Ro (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana ろ.
Katakana ロ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana ditulis maké hiji garis, sedengkeun dina katakana tilu garis. Cara ngejana nyaéta (IPA) [ɺ̠o].

Tempo oge[édit | édit sumber]

Nulis.jpg