Te (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Hiragana て.
Katakana テ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Duanana dibaca (IPA) [te].


Nulis.jpg